Ege’nin bereket dolu
bahçelerinden

İnnolive Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi 2020 yılında Türkiye İzmir’de, Sofralık Zeytin, Zeytinyağı, Biber Turşusu, Kurutulmuş Domates, Yaprak Sarma, Meyve Reçeli ürünlerinin tedariği ve ihracatı amacıyla kurulmuş bir firmadır.

Firmamız, zaman içerisinde Sofralık Zeytin alanında “zeytinde inovasyon” sloganıyla uzmanlaşmış olup, yaklaşık 40 farklı zeytin çeşidiyle bu alanda faaliyet göstermeye devam etmektedir. Türkiye Manisa ili Akhisar ilçesinde, üretim tesis alanı 1.500 m2 üzerine kurulu işletmemizde yıllık 1500 ton Yeşil ve Siyah Zeytin / 400 ton Salamura Ürünler / 300 ton Meyve Reçelleri üretim ve paketleme kapasitemiz ile siz değerli iş ortaklarımız için faaliyetimizi sürdürmekteyiz.

Perakende satış kanalları için dilediğiniz tüm cam kavanoz ve pet ambalaj, HORECA ve EDT satış kanalları için tüm teneke ve varil ambalaj paketleme seçenekleriyle hizmet vermekte olup, değerli iş ortaklarımızın kendi markalarıyla da hizmet verebilmekteyiz. Üretim ve pazarlama faaliyetlerimizde %70 oranla marine zeytin salataları ve dolgulu zeytin ürünlerimiz öne çıkmaktadır.

ISO 22000 2005 kalite ve FDA belgelerimiz ile uluslararası pazarda ürün kalitesi ve lezzeti konusunda gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olup, lojistik alanında güçlü çözüm ortaklarımızla dünyanın dört bir yanına tüm teslimat seçenekleriyle ürünlerimizin satışını gerçekleştirmekteyiz.

Sizler de bu sıra dışı ve lezzetli ürünlerimizi satış portföyünüze katmak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Innolive Gıda ailesi,

Misyonumuz

Tüm üretim tesislerimizde önceliğimiz kalite ve hijyen olmakla beraber, tarladan sofraya izlenebilir tarım ve üretim politikalarımızla, gıda ve insan sağlığına uygun kriterlerde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Diğer bir yandan sektör tecrübemizle, iş ortaklarımızın ve çalıştığımız ülkelerin taleplerini, kalite standartlarını ve tüketici alışkınlıklarını en iyi seviyede analiz ederek uzun süreli iş ortaklıkları gerçekleştirmekteyiz.

Vizyonumuz

Gıdanın önemini ve değişen dünya yapısındaki yerini biliyoruz! Öncelikli vizyonumuz bizden sonraki kuşaklara bırakabileceğimiz temiz bir doğa ve sürdürülebilir bir Gıda Üretim Politikasıdır. INNOLIVE markası olarak kurulduğumuz günden bu yana, güçlü iş ortaklarımızdan aldığımız enerjiyle büyümeye, gelişmeye ve Katma değerli, özel ürünler statüsünde öncü bir marka olmak yolunda çalışmalarımızı uluslar arası alanda süresiz olarak devam ettirmeyi hedeflemekteyiz.

Zeytinin Faydaları

Karaciğeri Temizler

Sindirimi Düzenler

Metabolizmayı Hızlandırır

Kemikleri Güçlendirir

Cildi Korur

Saçları Güçlendirir

Kan Şekerini Dengeler

Kan Basıncını Düzenler

Stresi Azaltır